Meto Építő Zrt

A kiváló minőség és a teljesítmény egyik legfőbb komponense a munka és a magánélet egyensúlya. Cégünknél nagy hangsúlyt helyezünk ennek az egyensúlynak a megőrzésére, a folyamatos szellemi és fizikai feltöltődésre. A METO-nál büszkék vagyunk, hogy munkatársainkkal hosszútávon tervezhetünk, mert nálunk megtalálják a biztonságot és a színvonalas munkavégzéshez szükséges körülményeket. Közel 20 éves működésünk során több mint 300 sikeresen lebonyolított építkezésünk kézzelfogható bizonyítéka szakértelmünknek.

Négy pillér

Miért választják egyre többen a METO Építõ Zrt.-t? Mert megrendelőink a kezdetektől élvezik figyelmünket és szakértelmünket, végigkísérjük az egész folyamatot és számunkra az is természetes, hogy a munka átadásával is folyatódik az együttműködés.

Előkészítés

Igény esetén már a tervezés stádiumában segítséget nyújtunk az anyagok, berendezések, a költséghatékony, de mégis minőségi megoldások kiválasztásában.

Kivitelezés

Kiváló építésvezetőink többéves kivitelezői tapasztalattal rendelkező diplomás szakemberek, akik évek óta megbízható, lojális partnerei cégvezetőnknek.

Dokumentáció

Tevékenységükhöz tartozik a befejezett kivitelezések utáni költségelemzés és utókalkuláció elkészítése is, amely biztosítja a hatékony működésünket.

Garancia

A garanciális munkák végzésére szerviz részleget működtetünk, melynek vezetője a kivitelezés befejezését követően kapcsolatot tart a létesítmény-üzemeltetővel.

Kezdetek

A METO BAU KFT. két magyar magánszemély által, 1993-ban generálkivitelező vállalkozásként jött létre.
Tevékenységünkbe tartozik különböző ipari-kereskedelmi létesítmények – autószalonok, gyorséttermek, üzemanyagtöltő állomások – valamint színvonalas lakóépületek, panziók, irodák kulcsrakész kivitelezése.

Átalakulás

2001-ben cégünk életében jelentős változások történtek: megszereztük az ISO 9001:2001 minősítést és a tulajdonosi struktúra megváltozásával egy időben átalakultunk részvénytársasággá.

Munkatársaink több éves kivitelezői tapasztalatára, jelentős referencia listájára, illetve megrendelőink pozitív visszajelzéseire alapozva hisszük, hogy a METO-ÉPÍTŐ ZRT-nek helye van a hazai generálkivitelezői cégek sorában.

Célunk a stabil piaci pozíciónk megőrzése mellett a megrendelőink teljes körű, magas színvonalú kiszolgálása.

Jelen

A sikerünket elégedett ügyfelekben mérjük.
Partnereink elégedettségét az ajánlások útján szerzett munkáink és a visszatérő megrendelőink igazolják.

Hiszünk benne, hogy a magas minőségben végzett munkánk az egyetlen záloga annak, hogy hosszútávon is meghatározó szereplői maradjunk a hazai építőiparnak.

Szervezeti felépítés

Szervezeti felépítés